Hanna ja Amar Norjassa

Matkustimme Joulukuussa Norjaan, Osloon. Valitsimme Norjan matkakohteeksemme Norjan vuoristojen ja laskettelurinteiden takia.

Matka Norjaan sujui seuraavasti; Ensin nousimme laivaan ja matkustimme laivalla Ruotsiin, josta jatkoimme bussilla Norjaan. Oslosta jatkoimme Lillehammeriin Etelä-Norjaan. Lillehammerissa yövyimme Radisson blu Lillehammer hotellissa joka sijaitsee lähellä Lillehammerin juna-asemaa. Lillehammerissa nautimme paikallisesta kulttuurista ja hyppymäistä, tapasimme paikallisia ja valokuvasimme Norjan upeaa luontoa. Vietimme Lillehammerissa 5 päivää jonka jälkeen palasimme Osloon. Kävimme Oslon oopperatalossa, kuninkaallisessa linnassa ja Vigelandin puistossa. Oslon vierailumme aikana söimme myös useissa ravintoloissa. Norjan Ravintolahinnat eivät poikkea suomesta, saimme keskitason ravintolassa aterian kahdelle noin hintaan 66.70€.

Mielestämme Norja oli hyvä matkavalinta.  Hinnat olivat kohtuullisia, ja ruoka hyvää. Suosittelemme Norjaa luonnosta ja laskettelusta nauttiville. Norja on loistava matkakohde talvella.

Image Lillehammer.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s