Amar ja Hanna Irlannissa

Irlanti on saari, joka sijaitsee Iso-britannian länsipuolella. Irlanti tunnetaan vihreänä saarena ja se houkettelee turisteja vanhoine linnoineen ja museoineen. Päätimme matkustaa Irlantiin juuri sen historiallisten nähtävyyksien ja turisti kohteiden vuoksi.

 

Saavuttuamme Dubliniin vuokrasimme keskustankupeesta asuntoveneen. Kotiuduttuamme asuntoveneeseen lähdimme oitis kaupungille etsimään ensimmäistä ruokailupaikkaamme. Söimme pizzaa paulie’s pizzassa ja jatkoimme kaupunki-kierrostamme. Olimme ennen matkaamme lukeneet että Dublinissa on paljon museoita ja kulttuurinähtävyyksiä, joten päätimme ottaa asiasta selvää. Valitsimme kohteeksemme Irlannin kansallismuseon. Pääsimme sisälle ja oli mahtava tunnelma. Oppaamme ohjasi meidät ensimmäisen taideteoksen luo ja samalla suositteli jotain infolappuja jotka olivat englanniksi. Siinä katsellessa kaunista teosta, viereemme ilmestyi tutun näköinen henkilö. Se oli Maiju!

Maiju oli juuri saapunut Dubliniin ruotsista Suvin kanssa joka oli jäänyt hotelliin lepäämään pitkän matkan jälkeen. Maiju taas oli halunnut päästä suoraan toimintaan ja kiertää heti museoita ja kaupunkeja. Maiju kertoi matkastaan ja jaoimme matkakokemuksia kahvilassa museo-kierroksen jälkeen. Nautimme Maijun ja Suvin kanssa kokonaisen viikon Irlannin kulttuuria.

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s