Ansku ja Ellu Espanjassa

Espanja
On Lounais-Euroopassa sijaitseva valtio. Espanjan pääkaupunki on Madrid, se sijaitsee keskusylängöllä 650 metrin korkeudessa. Muita suuria kaupunkeja on esimerkiksi Barcelona, Valencia ja Sevilla. Espanja sijaitsee Pyreneiden niemimaalla. Pohjoisessa maata rajoittaa Pyreneiden vuorijono ja etelässä Välimeren rannikon erottaa sisämaasta Sierra Nevadan vuoristo. Espanjan pinta-ala on 505 370 neliökilometriä ja asukkaita Espanjassa on 40.5 miljoonaa. Espanjassa enimmäkseen puhutaan tietenkin espanjaa sekä myös katalaania, galegoa ja baskia. Espanja houkuttelee matkailijoita vieraanvaraisuudellaan ja elämänilollaan. Luonto, ilmasto ja kulttuuri saavat kerta toisensa jälkeen lomailijan tulemaan uudelleen ja uudelleen. Espanja on ympärivuotinen suosikkilomakohde.

Hola!
Tänään lähdimme Ranskan lentokentältä klo 08.00 ja suuntaamme lämpimään Espanjaan. Matka oli pitkästyttävä, mutta se meni melko nopeasti. Laskeuduimme Teneriffan, Espanjan lentokentälle. Koneesta astuttuamme ulos menimme hakemaan matkalaukkumme ja sen jälkeen kävimme Starbucksissa täyttämässä vatsamme. Sitten hyppäsimme taksiin ja suuntasimme kohti hotelliamme nimeltä Maritin Hotel Tenerife. Hotelli oli ulkoapäin todella hieno ja niin kuin myös sisältäkinpäin. Ihmiset Espanjassa olivat todella mukavia ja kohteliaita. Huoneeseen astuttuamme olimme melkein pyörtyä. Sisustus todellakin miellytti. Laitoimme matkalaukut sivuun ja rupesimme suunnittelemaan meidän tulevia päiviä Espanjassa. Päätimme, että menemme huomenna kokopäiväksi eläintarhaan nimeltä Loro Parque. Seuraavana päivänä päätimme mennä vesipuistoon, jossa samassa oli hotelli nimeltä IFA Beach ja ajattelimme että olisimme siellä kaksi yötä. Kun olimme miettineet, että mihin paikkoihin menemme Espanjassa. Kello olikin jo paljon ja oli aika mennä iltapalalle. Kun olimme syöneet menimme huoneeseen ja laitoimme huomiset tavaramme valmiiksi, että pääsisimme reippaasti lähtemään eläintarhaan. Iltatoimet tehtyämme menimme nukkumaan. Heräsimme klo 08.30 ja teimme aamutoimet. Eläintarha sijaitsi aivan kävelymatkan päässä. Kun saavuimme eläintarhan portille. Astuimme portista sisään ja näky oli todella kaunis. Kukkasia oli istutettu sekä eläinten äänehtelyt kuuluivat portille asti. Menimme katsomaan delfiininäytöstä, joka alkoi klo 10.30. Näytös kesti noin kaksi tuntia. Delfiinit tekivät hienoja temppuja ja oli mahtavaa seurata miten hyvin niitä oli koulutettu. Halusimme ainakin käydä katsomassa papukaijoja, mutta sen jälkeen menimme katselemaan muita eläimiä. Kun klo oli 14.00 menimme syömään eläintarhan kahvilaan. Ruoka oli hyvää. Ruokailun jälkeen jatkoimme kiertelyä ja otimme paljon valokuvia. Kun kello oli 22.00 eläintarha suljettiin ja oli aika lähteä kävelemään hotellille päin. Menimme iltapalalle ja huomenna olikin jo aika vaihtaa hotellia. Laitoimme herätyskellot herättämään meidät aikaisin ja menimme nukkumaan. Aamulla kello soi klo 07.45 ja oli aika herätä ja pakata kaikki tavaramme. Lähdimme taksilla lentokentälle ja lensimme San Agustin Gran Canariaan. Lento ei kestänyt kauaa ja olimmekin perillä todella nopeasti. Menimme taksilla hotellille ja laitoimme tavaramme paikoilleen. Ja sitten menimme lounaalle. Lounaan jälkeen vaihdoimme bikinimme päälle ja menimme vesipuistoon. Vesipuistossa näimme meidän kanssamme ennenkin reissaneet Agronin ja Elmedinin!
Vaihdoimme kuulumisia ja niiden parissa huomasimmekin, että pojat ovatkin meidän viereisessä huoneessa. Vietimme yhdessä aikaa 3 päivää, kunnes olikin jo aika lähteä seuraavaan matkakohteeseemme.

Suosittelemme kaikille tätä paikkaa, aivan mahtava!

Lähteet: google kuvahaku, wikipedia

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s