Amar ja Hanna Virossa

Kun valitsimme seuraavaa matkakohdettamme jouduimme valikoimaan Viron, Venäjän ja Latvian välillä. Viro olisi ollut meille suomalaisina tuttu kohde eikä kieli olisi ollut ongelma. Mietimme seuraavaa matkakohdetta tarkkaan.

Seuraavaksi matkakohteesemme valitsimme Viron, Baltian maista pienimmän maan joka tunnetaan suomessa lähinnä halvasta alkoholistaan. Huhut halvasta alkoholista saattoivat osua oikeaan, sillä heti saavuttuamme satamaan edessämme häämötti Super Alko. Emme kiinnittäneet sen enempää huomiota Super Alkoon vaan jatkoimme matkaamme hotellin suuntaan. Yövyimme prameassa Hotelli Anyday Apartmentissa ja heitettyämme tavarat hotelliin lähdimme ulos syömään. Söimme F-Hoone ravintolassa Tallinnan Klamajassa. Kiersimme myöhemmin samana päivänä Tallinnan nähtävyyksiä, mm. Aleksanteri Neuskin Katedraali oli yksi kohteistamme. Vietimme yhden yön Tallinnassa ja lähdimme sitten Tarttoon.

Saavuttuamme Tarttoon suuntasimme oitis hotellillemme, Elegant House Apartmentsiin. Sitten suuntasimme Tartton keskustaan, paikkaan jossa on kaikki näkemisen arvoinen Tarttossa. Tarton ulkoasu oli kaunis, mutta kaupungin tunnelma ei ollut sen erikoisempi. Vietimme Tartossa vain kolme päivää ja jatkoimme sitten Saksaan.

 

(Kuva Wikipediasta)

 

 

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s