Ansku ja Ellu Virossa

Viro
Viro on tasavalta Itämeren rannalla Pohjois-Euroopassa Suomenlahden eteläpuolella. Maan asukasluku on 1.3 miljoonaa (2010 vuoden arvio). Viron pääkaupunki on Tallinna, jossa asuu suurin osa väestöstä. 2/3 osaa puhuu Viroa ja 1/3 osaa puhuu Venäjää. Virossa käytetään euroa.

Tere!
Lensimme Espanjan lentokentältä klo 06.30 suoralla lennolla Viroon. Lento kesti vähän päälle neljä tuntia. Menimme taksilla Hotelille, jonka nimi oli Hotel Telegraaf. Hotelli sijaitsi vanhassa kaupungissa ja oli ulkonäöltään todella hieno. Sisustus oli jätetty historialliseksi ja vanhanaikaiseksi. Menimme huoneisiimme ja laitoimme tavaramme paikoilleen. Päätimme, että menemme päivälliselle Balthasar nimiseen ravintolaan. Ravintola oli todella kauniisti sisustettu ja ruokakin oli hyvää. Vietimme ravintolassa muutaman tunnin ja lähdimme takaisin hotellille. Hotellille päästyämme menimme hierontaan, jonka olimme tilanneet sinne päästyämme. Hieronnan jälkeen oli todella väsynyt olo. Kävimme syömässä iltapalan, sillä kello oli jo liki 22.00. Iltapalan jälkeen teimme iltatoimet ja menimme nukkumaan, että jaksaisimme huomenna mennä shoppailemaan. Herätyskello herätti meidät aamulla 10.00 aikaan. Herättyämme menimme aamupalalle ja teimme aamutoimet ja lähdimme kävellen Tallinnan keskustaan. Keskustassa oli paljon ihmisiä ja turisteja. Teimme paljon ostoksia Tallinnan keskustassa ja lähdimme paikallisella linja-autolla Vanhaan kaupunkiin. Vanhassa kaupungissa menimme syömään Vapianoon. Ruokailun jälkeen menimme kiertelemään vanhaa kaupunkia. Otimme paljon kuvia vanhasta kaupungista. Alkoi olla jo myöhä, joten lähdimme hotellille. Hotelli ei onneksi ollut kaukana. Hotellilla söimme iltapalan ja menimme huoneeseemme pakkaamaan tavarat huomista lähtöä varten.

Virossa vierailu oli meille vain shoppailu reissu. Virossa olisi ollut myös paljon nähtävyyksiäkin, mutta tällä kertaa emme menneet katsomaan niitä. Suosittelemme paikkaa kaikille!

Lähteet:google kuvahaku, wikipedia

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s