Jade ja Noora Latviassa

Latvia on yksi Baltian maista ja se sijaitsee Venäjän, Viron ja Liettuan vieressä. Latvia on tasavalta, jonka presidentti on Andris Bērziņš. Maassa asuu noin 2 067 887 ihmistä. Pääkaupunki on Riika ja se on Baltian maista suurin kaupunki.  Virallinen kieli on latvian kieli ja valuuttana on euro.

 

Sveiks!

Tänään oli vuorossa Latvia. Saavuimme tänne Riiaan aamuyöllä. Ensin etsimme taksin, joka oli muuten vaikeaa! Sillä ajoimme Monika Centrum Hotelliin. Yllätyimme, miten hyvä palvelu täällä on. Veimme matkalaukut viihtyisään huoneeseemme.

Lähdimme seikkailemaan keskustaan ja löysimme Tinto nimisen ravintolan. Siellä söimme aamupalaksi voikroisantteja.  Ennen lounasta vierailimme Riian eläintarhassa. Siellä oli kaikenlaisia eläimiä ja apinoiden touhua oli hauska katsoa. Sitten olikin jo lounasaika ja palasimme taas Tinto ravintolaan. Tällä kertaa söimme villisikaa ranskalaisten kera ja jälkiruuaksi nautimme sorbettia. Loppupäivän vietimme sirkuksessa.

Nyt olemme hotellissa ja valmistaudumme nukkumaan.                                                                                                 Arlabunakti!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s